Cara-B Visual és una exposició de l’imaginari visual de la cultura musical independent i underground a través d’una selecció de cartells de concerts, obra de dissenyadors i il·lustradors que participen activament en la concepció i creació de la part gràfica de la cara b musical catalana i espanyola.

Comisaris

Pol Rodellar

downloadPol Rodellar és actualment redactor a la revista VICE però anteriorment va ser copropietari de la botiga de discos Luchador Records a Barcelona i també va treballar com a guionista en la sèrie d’animació “Arròs Covat “. Malgrat no haver-se dedicat mai de forma professional a això de fer dissenys porta més de 10 anys il·lustrant portades de discos i cartells de concerts. Sempre ha treballat en negre i no accepta les crítiques. Principalment treballa de forma analògica; retallant i enganxant trossos de revistes o papers fotocopiats fins a la sacietat. Li agrada el brut, el imperfecte, així i sempre anhela certa harmonia. Fotre, l’equilibri ho és tot, sense ell els micos es caurien dels arbres i els planetes col·lisionarien entre ells.

Angel F. Herrera
downloadCo-fundador l’any 2004 de l’estudi de disseny gràfic La Camorra , actualment ha posat en marxa el estudi de gràfica i idees Nuevo Sitio , al costat de Nuria F. Herrera i Nacho García. Ha tingut un contacte directe amb l’underground i la cultura DIY en totes les seves variants. En el relacionat amb el musical forma o ha format part de bandes com Juanita y los Feos, Sierra Leona, Mano de Mono, Las Venas i Peluquería Canina, ha participat en el disseny de portades i pòsters per a Daniel Johnston, The Vaccines, No Bunny , Sex Vid o Love Triangle, ha estat part de la ideació i edició del dels recopilatoris “Matado por la muerte” i va ser un dels responsables de la gràfica, organització, comissariat i producció del festival “Materia Oscura”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*